Over ons

Jacco Honders en Erwin van de Ledden - De BBQ Schuur: 

Beste lezers,
Vandaag willen we jullie graag kennis laten maken met Jacco Honders en Erwin van de Ledden, twee enthousiaste ondernemers die een passie hebben voor barbecueën. Samen hebben ze De BBQ Schuur opgericht, een online winkel gespecialiseerd in alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue. In dit artikel zullen we dieper ingaan op hun verhaal, de producten die ze aanbieden en waarom houtskool essentieel is voor het bereiden van heerlijk gegrild voedsel.

Het ontstaan van De BBQ Schuur

Jacco en Erwin zijn vrienden en delen al jarenlang dezelfde passie voor barbecueën. Ze genieten ervan om met vrienden en familie samen te komen, lekker eten te grillen en gezellige avonden door te brengen rond de barbecue. Door de jaren heen hebben ze veel ervaring opgedaan en zijn ze steeds meer geïnteresseerd geraakt in hoogwaardige barbecues en accessoires.
Ze merkten echter dat het moeilijk was om kwaliteitsproducten te vinden tegen betaalbare prijzen. Daarom besloten ze om zelf een oplossing te bieden en De BBQ Schuur op te richten. Het doel was simpel: hoogwaardige barbecues en accessoires aanbieden tegen eerlijke prijzen, zodat iedereen kan genieten van de ultieme barbecue-ervaring.

Het assortiment van De BBQ Schuur

De BBQ Schuur heeft een uitgebreid assortiment aan producten die perfect zijn voor zowel beginners als ervaren grillmasters. Ze bieden verschillende soorten barbecues aan, waaronder houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Daarnaast hebben ze ook een ruime keuze aan barbecueaccessoires, zoals tangen, Rubs, Sauzen en nog veel meer.
Eén van de meest populaire producten in het assortiment van De BBQ Schuur is houtskool. Houtskool is essentieel voor het bereiden van heerlijk gegrild voedsel. Het zorgt voor een intense hitte en geeft het vlees of de groenten die karakteristieke rokerige smaak waar we allemaal zo dol op zijn.

Waarom kiezen voor houtskool?

Houtskool heeft vele voordelen ten opzichte van andere brandstoffen zoals gas of elektriciteit. Ten eerste geeft houtskool een authentieke smaak aan je gerechten door de rook die vrijkomt tijdens het verbrandingsproces. Dit zorgt voor die heerlijke barbecuegeur en -smaak waar we allemaal van houden.
Bovendien kan houtskool een hogere temperatuur bereiken dan bijvoorbeeld gasbarbecues. Dit maakt het perfect voor het snel dichtschroeien van vlees, waardoor de sappen behouden blijven en het vlees sappig en mals blijft. Daarnaast kun je met houtskool indirecte hitte creëren, wat ideaal is voor slowcooking of het roken van gerechten.
Daarnaast is houtskool ook nog eens milieuvriendelijk. Het wordt gemaakt van natuurlijk materiaal zonder toegevoegde chemicaliën, in tegenstelling tot sommige andere brandstoffen. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van je barbecue-avondje, wetende dat je geen schadelijke stoffen aan je voedsel toevoegt.

Conclusie

Jacco Honders en Erwin van de Ledden hebben met hun passie voor barbecueën De BBQ Schuur opgericht, een online winkel waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue-ervaring. Ze bieden hoogwaardige barbecues en accessoires aan tegen eerlijke prijzen.
Het gebruik van houtskool is essentieel voor het bereiden van heerlijk gegrild voedsel en De BBQ Schuur biedt dan ook een ruime keuze aan kwalitatieve houtskoolproducten. Met houtskool krijg je die authentieke smaak, hogere temperaturen en de mogelijkheid voor slowcooking of het roken van gerechten.
Dus, als je op zoek bent naar de beste producten om jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau te tillen, bezoek dan de website van De BBQ Schuur en ontdek het diverse assortiment aan barbecues en accessoires. En vergeet niet om een goede zak houtskool in huis te halen!